sista inägget.

Hej det här är det sista inlägget tills den 1 augusit tyvärr . Men aja jag hoppas det går bra på cupen och jag kommer nog ha super kul . Men kommer sakna kusinernaaa... Men nej  nu ska jag packa ner det sista och gå och umgås med michelle . Bbyeybey

beeeeestis.


I miss you so....

Godmorgon.

Godmorogn , har pratat med älsklingen ett tag nu , men nu håller jag på att packa har med mig nästan allt faktikt ;) Kommer nog ner mer grejer senare , har ju till halv 4 eller 3 på mig, men jag och jennifer tänkte cykla stora rundan om ett tag , om vi hinnet måste duscha och lite sånt. Men aja hörs senare innan jag drar här ifrån .
 


ÄÄÄÄÄÄlskling

Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig.
du är sjukt underbar.
Du har verkligen allt.
glöm  aldrig hur mycket jag älskar dig.

Gräsklippare

Hej , vi körde gräsklippare hahah ,  det var rätt kul jag körde michelle och jennifer satt bak på flaket . Men sen vi kom in har jag bara packat upp och ner i väskan vet inte vad jag ska ha med mig riktigt , sånt är inte lätt faktiskt ;O Men aja har packat alla saker hem nu oxå näst sista natten här. Okej ska berätta vad ja gska göra nu med lite mer ord.
I morgon vid 4 ska jag möta mitt fotbolls lag i visby , vi ska spela cup här det ska bli kul har inte spelat på ja jag vet inte hur länge eller jo nu på gotland har vi ju spelat på kvällarna . Cupen är här på gotland för er som inte fatta , men jag kommer inte skriva ngt på hela tiden jag är på cupen den 1a på kvällen kanske jag skriver om ni har tur annars blir det när jag kommer hem den 2a på morgonen . Inte långt kvar tills jag kommer hem nu läääängtar verkligen ! ;O
Men nu ska jag packa lite till och sen se om jag har allt , men hörs senare kommer inte kunna sova på ett tag är inte alls trött.  Byebye


Kulkul

Hejigen , jag och jennifer sprang och det gick väl helt okej bra ska og cykla långa rundan i morgon oxå , och göra mina övningar en gån till idag . Men efter det spela vi lite fotboll gick oxå ganska bra, sen gick vi bara upp på rummet och kolladatan är ju sista dagen jag ahr den sen den 1 på kvällen kan jag ha den. Men sen åt vi tårta och nu ska vi kanske om vi får för pappa åka gräsklippare och klippagräset , michelle och jennifer ska sitta bak i såfall , men här kommer bild när jag och michelle åkte i går , byebye.


Hemma igen .

Hejsan , nu är jag vid huset igen eller hemma , det här är faktiskt mitt andra hem , kan mansäga ;P Eller ja ni förstår , och för er som inte förstått så har vi hus här på gotland kan ta bilder nu med datorn och visa men dom kommer senare. Men jag mamma och pappa åkte först till krusmyntagården och fixa lite kryddor och sånt , gick ner till vattnet var sjukt fint där , hade inte kameran med så kunde inte ta bilder , och med mobilen blir det inte så bra, men mamma plocka på sig en stor sten hon skulle ha med hem hah typiskt henne . Men  sen rulla vi vidare på väg in till visby , stanna vid ngn loppis haha massa gamla saker och nya blev helt kär i en spegel hahaovanligt? ;O Men sen drog vi in till visby köpte 2 tröjer och underkläder , och lite små saker som är bra att ha. Sen åt vi lite . Men nu är vi hemmai huset och gör  ingenting .. Nu ska jag fortsätta packa ner lite grejer , och vara social mot jennifer :) Hörs senare.(inga bider på huset nu kommer senare ska ut och springa hinner inte ta bilder.)

Godmorgon sista dagen här meed kusiner

Godmorgon har inte sovitmkt i natt alls , somna vid 3  vakna vid 4 vakna vid 7 låg vaken till halv 9 sen somna jag och sov till 11 , har haft så jävla ont i magen så det inte finns. Men nu börjar det gå över lite, ska snart ta en dusch sen ska nog jag och mamma in till visby fixa lite saker. Men nu ska jag börja duscha lite , byebye

Gulligt godnatt.

Hej sötnosar , nattbloggning oxå eller ja natt och natt , alla i det här huset sover utom jag , och jag är inte ens trött.
Både michelle och jennifer ligger och snarkar, men jag kan somna i allafal , får se hur länge jag sover i morgon . Men ska stänga av musiken nu tror jag och sätta på fläkten och öppna fönstrerna , ochsen föröska sova kommer nog inte gå så bra. Men hörs i morgon babes.(trötter på bilden.)

tråkigt.

Hej , nu ligger jag och jennifer och garvar åt michelle som typ halvsover eller vad hon nu gör hon pratar om en prick , så jävla rolig hon ´är , hon säger att hon va med om det och att hon vet att hon pratar med oss . Men nu ska hon få en prick till . Hahah nu säger hon åt occ att sänka musiken det är typ jätte lågt , nej fyfan håller på att kissa på mig.
Det är helt otroligt  jag är inte ett dugg trött , ligger och messar med ÄLSKLINGEN ,  lite små dryg idag ...
menmen skit samma , har tråkigt så bloggar lite. Men aja ska ringa ngn kanske john får se om han är vaken ens , aja hejdå .

Tvilling.

Emma jag saknar dig&det vet du .
Jag behöver dig.


Hhahahaha tråk inlägg (inget att lääässaa)

Hej ligger här med dom roligaste michelle och jennifer  med datan i knät vi kollar runt lite och skriver med sjukt osociala personer på msn ingen förstår riktig humoor ? ;O lite tråkigt hihi.
Men ja nu är det faktiskt bara 10 eller 9 dagar kvar tills jag kommer hem och då blir det martina martina martina ! FYFAN va jag saknar dig gumman förstår inte hur jag kan klara mig utan dig. Men i morgon är typ sista dagen med kusinerna  skit tråkigt , älskar verkligen att vara med dom. Men aja inte mkt att göra åt , men om ngn social vill prata så är det bara att ringa för ingen är social just nu eller jo knäppisarna som ligger nedanför mig i sängen ;) . Men aja pallar inte skriva fett med tråk, BYEBYE

Freeedddddddaaag

Hejsan , kom just in nu , jag har kört runt michelle i ett släp bakom gräsklipparen faktiskt kul hahah .

Men vi åkte först till hästarn mamma gick och klappa dom hahah trode jag inte men hon är osäker på om hon ska rida eller inte,  hon är väääldigt häst rädd . Men vi hälsa lite på grisarna och kaninerna skit söta , och grisen ba kom fram och vift på svanseen naa (a) Hhaha larvigt. Men sen fortsatte vi till kvarnen kolla lite hitta en regn jacka , sen åkte vi till maxi och team sportia . Sen åkte vi hem och gick lika snabbt till konstnärsgården och åt , några jävla höns skulle ju gå precis vid mig jag som är rädd för sånna , inte kul. Men sen nu har vi bara vart hemma&jag har sprungit lite, men aja skriver kanske senare får kanske en bild nu ... Bybybye.


Fredag

Hejsötnosar , nu sitter jag här med jennifer igen och vi lyssnar på lite musik , och har allmänt tråkigt .
Idag ska vi först åka till hästarna mamma och michelle ska göra ngt , sen ska vi in till visby och köpa fotbollsaker,  till mig,  för på söndag möter jag ju fotbollslaget så. Men vet inte riktigt mer vad som händer. Får se om jag skriver mer senare bara om ni har tur så blir det så.Men nu ska jag börja klä på mig , byebye.
E- Jag älskar dig meeeest !

Ops

Hej nu sitter jag här med jennifer vi försöker hålla oss vakna för det blixtrar och snart kommer nog åskan , och då kan inte jennifer sova , och jag är inte trött så vi tog fram datan  rätt smarta. Men vet inte hur länge vi ska vara vakna får se.
Men ja som typ alla vet har ju 2 gotland båtasr krockat i nynäshamn i morse vid 11 tiden , jag trodde faktiskt intesånt kunde hända :S Helt seriöst man måste ju ha sett på ngt sätt på någon radar eller ngt , men ja ni fattar , fett mysko ! Men tycker iallaafal synd om alla som va på ;D Hhaha fast jag inte ens kände dom men aja. Men nu är det 10 dagar tills jag kommer hem , ska nog bli rätt skönt att få träffa alla igen , men dumma emma ska jag vara utan i 5 dagar till då fyfan. Men aja inte mkt att göra åt haringet att skriva nu så det blir bara massa strunt som inte ens är kul att veta hhah . Bybye

tillhanna

Jagälskardighanna det vet du.

Torsdag

Hejsan ;) Nu kom vi just hem från trav , hade lite små kul i bilen med jennifer , bilen börja rulla fram och vi garva satt vi nästan kissa på oss , sen råka vi tuta ojoj. Men aja dagen börja med att jag blev små väckt  vid 9 , åt lite och sen blev det stranden med mamma och buckis , (minhund) va där i en timme åkte hem dushcade och sen cykla jag till ala boden och köpte dricka , sen kom michelle och jennifer hem vi spelade yatzy som vanligt och sen börja vi fixa oss och åkte på trav. Men nu är vi hemma och kollar runt lite på datan här har ni lite bilder från i morse inte fixade eller ngt + att det är lite skämt bilder.

-martina-


Jag trodde aldrig det skulle vara så här svårt att vara utan dig älskling , du har verkligen vart mitt lyckopiller i alla lägen , snart ett helt år med dig  , kommer ihåg i början av 7an när du börja haha ingen lätt start , men bara efter en vecka eller två sov du hos mig , du va verkligen allt jag behövde för att må det där lilla extra bra.När du bytte skola blev jag skit ledsen ! Jag menar det. Nu den senaste tiden har vi blivit närmare och närmare. Och just nu saknar jag dig så det gör ont , hur jag sa hejdå till dig dagen innan jag skulle åka jag ville bara börja gråta , det var ngt av det värsta jag gjort. Det är vi oavsett vad och det kommer alltid att vara . Jag älskar och saknar dig så det gör ont Martina och när jag kommer hem ska du få se på grejer ! You&Me baby ;) Glöm aldrig att jag älskar dej....

2 bilder på mig och michelle , kommer mer senare.



förlåt

Hej har tillgång till data nu , och har inte skrivit på 3 dar börjar med den första.

Vaknade vid 11 åkte till stranden och va där i någon timme , sen på kvällen fick Jag och Jennifer för oss att cykla ner til stranden som tar 1 timme så vi börja cykla dit och badade snabbt och sen börja vi cykla tillbaka så vi va ganska trötta när vi kom hem ,vi ramlade en gång bara faktiskt brabra (aa). Hahah lite kul dom vi mötte bara stirra på oss ;) Men aja kommer inte ihåg vad vi gjordfe mer.
Vi blev väckta vid 11 igen , åkte till visby hitta lite saker orkar inte säga , sen åkte vi till huset mata valparna och tog badkläder åkte ner till stranden va där i någon timme sen åkte vi hem jag sprang och michelle cykla sen cykla jag och jennifer stora rundan , spelade yatzy som vanligt , och pratade med älsklingen .inge mer hände.
Idag blev vi väckta runt halv 11 11 , någon gång där jag och michelle hade planerat en hemma dag i huset men nej blev nertvingade till stranden så vi va där i 1 och en halv timme sen kom pappa ochhämta oss vi cykla till alaboden köpte lite gott kolla på tv tills dom andra kom hem , duschade och sen gick jag ut och gick med min hund och nu har jag och jennifer spelat yartzy som vanligt ;) Vet ej vad som händer senare får se , men har inte kunnat svara på komentarer tyvärr gör det så fort jag kommer hem jag lovar , det är ju bara 11 dagar kvar . Men aja hörs kanske senare eller i mlrgn .
OCH ALLA GRATTAR MIN ÄLSKLINGS TVILLING SOM FYLLER 13 ÅÅÅR. 

14 ååår

Hej  , igen . 2 gånger på en dag det är bra nu ;). Men efter jag skrev gick vi upp till jennifer spela yatzy och räkna sekunder mellan åskan och blixten , det mullra så hela husett skaka , lite läskigt. Men aja sen vid 4 börja vi fixa oss drog in till visby och åt och kolla på matchen dom förlora med 2-1 lite synd, och jag har sett min första häxa , tyvärr har jag ingen bild på henne ;) Men jsute ni ska få massvis med bilder senare när jag har kommit hem . Nu ligger jennifer ochsover och michelle är ute i susannes och stefans rum och kollar på film och jag sitter vid datan. Men aja har inte så mkt att skriva .
bybye .

MIN DAG .

Hej nu har jag tillgång igen :) men ja vi harhaft 5 dagar på stranden as skönt vi har lämnat lukas och adde till flygplatsen så nu är dom på väg till danmark eller om dom är där nu dom åkte i onsdags . Har nite vart inne i visby något . Men i dag är det min dag , för jag fyller faktikst år i dag (AA) tack alla som grattat , men jag orkar itne säga vad jag fick , men nu sitter jag men min lilla data i knät och michelle med deras stora , så kollar vi på film. Ikväll sks jsg Michelle Jennifer mamma & pappa in till visby och äta och kolla på djurgårds matchen , förra gången gick det ju inte så bra hoppas på bättre nu. Men aja kommer kanske skriva lite oftare nu om ni har tur är inte sugen på att ha datan i knät hela tiden , har vart rätt skönt utan men nu ska jag verkligen försöka svara på komentarerna jag fick för ett tag sen. Men vi hörs senare ngn dag . / Hanna

förlåt.

Hej , har inte hunnit eller haft tillgång till data under dom här dagarna jag inte skivit , jag har det i allafal väldigt bra och känner att jag inte vill hem , fast ändå vill jag , ja ni förstår säkert :) Nu fyller jag år om 6 dar . Vi har vart med grannarna och spela lite kort och kubb väldigt kul hade vi :)


Men ja i förrgår hände inte så mkt vi åkte in till visby kolla på djurgårds matchen som gick jätte dåligt , jag och jennifer såg en jätte bebis i hamnen och lite fyllon. Sen fick vi faktiskt några nya kompisar som ville att vi skulle slagga hos dom , men nej tack :) På kvällen prata jag i tele .

Igår sov vi till 11 , dushcade och sen drog vi och spela fotbolls golf det gick bra och va kul :)
Jag kom 2a av 6 st helt okej . Efter drog vi och handla jag och Adde hade lite slick krig i bilen jennifer satt och kolla på :) Sen gjorde vi inte så mkt utan bara va hemma ute på åkern och hoppa på dom vita sakerna och kollade film som vanligt , som vi gör varje kväll :) Mkt Yatzy blir det oxå .
Idag vakna vi vid 11 , åt lte duscha och sen satte vi på en film och har kollat på film nästan hela dagen , jag michelle och jennifer cyklade till alaboden och köpte lite gott och nu har vi nästan precis ätit . Kommer inte hända så mkt mer , har sådär med vädret kunde bli bättre faktiskt menmen. Jag vet inte när jag kommer skriva nästa gång och nu ska jag försöka svara lite på konmentearer  om inte datan är för seg hoppas inte , menmen , skriver när jag har tillgång nästa gång.
/Hanna


Gotland

Hej allt gick bra i går , båt turen gick snabbt men ingen täckning -.- Så nu vet jag det på hemvägen senare om 3 veckor.
Men i dag har vi inget gjort så mkt vakna halv 12 eller blev väckta av stefan , fixade oss och drog in till visby kolla runt hitta en t-shirt va inte på shopping humör , men det är regn här, men igår va det sol , och john om du ser det här så svara på din mobil kommer ringa från mammas senare . Men nu ska jag ner till michelle och gå ut och ringa martina , behöver prata lite emd hene , men hinne rinte svara på komentarer tvärr men nu vet ni att jag lever. bye

Tisdag

Hej och vadfan gör Hanna uppe nu , ja det undrar jag med båten går om  3 timmar nu , jag får mer&mer en klump i magen och mår illa , vill inte lämna alla men vill dit , ingen som förstår....
Men jajag sitter just  nu utan smink ska ha det hela dagen , mjuisar och en randig tröja med smycken , och dunkar musik & mamma tjatar om att fixa kanin buren för kaninen ska tydligen med .   Så vi hörs på gotland om jag kan låna data där tror mamma lillebror kusiner och morbror har ska höra om jag kan låna ngn. Men nu ska vi ååka om en tmme ska fixa kanin buren seeeeeyou , (bjuderpåbildochmusik)


 

Mikael


Mikael , du betyder enormt mkt.
Och jag kommer sakna dej skit mkt bästavän.


Om någon missat


Om någon har missat så drar jag till gotland i 3 veckor och 5 dar , och åker redan i dag tisdag , kl 11 går båten från nynäs (kl är över 12)  känns hemskt att lämna alla men kommer nog gå över lite när man väl är där , har ju mina underbara kusiner Michelle&Jennifer där , som väntar på mej hoppas jag. Så det kommer nog bli helt okej , kommer sakna ihjäl mej efter minavänner ! Men micke du kan ju bara ta dej som åker bort när jag kommer hem , kommer sakna dej skitmkt bästavän.  Men jag vet inte hur ofta jag kommer ha en data/lkunna blogga , ska verkligen försöka varje    kväll men jag kan inte lova ngt , men fortsätt läsa vill ju inte tappa läsare nu . Men nu ska jag fixa sista låtarna till ipoden och sen försöka sova fast det inte kommer gå  , börjar snart gråtahahah . Men hörs kanske i morgon innan vi drar till båten.


Tvilling


Jag vet att du hatar bilden tvilling , men du får mej så glad av att bara se bilden , vi satt och garva åt våran sak.
Jag kommer sakna dej mega skit fucking mkt !

- Hej hej hej hej hej hej -


Hej , efter jag skrev ringde john , så jag gick ner till bryggan så vi prata ett tag gick och hämta min mobil hos jocke , och åt blåbär och  smultron hah hade litekul. Sen åkte hen med båten hem , jag gick hem och platta håret snabbt gick till halv bussen och mötte martina älsklingen  , vi gick om kring i gurra  och gjordeingenting , sen tog vi bussen till mölnvik jag köpte powerking och hon en paj. Sen sa vi hejdå..... Och jag drog vidare till värmdövallen/konsum , så mötte jag Ralle&Micke och med dom kom John Filip & Marcus så vi gick upp och dom spela fotboll och jag kolla på. Sen kvart i  10 tog jag bussen hem och har pratat i tele och
packat klart...
 VILL INTE ÅKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tv&data

Hej sitter i lillebrors rum och är så sjukt trött , men måste pigga upp mej ska försöka ta mej ut från huset och säga hejdå till folk, sen måste jag packa klart och fixa fotbollssaker , nej fyfan va mkt jag har ocxh göra egentligten , men vännerna kommer före det . Jag kan vara uppe hur länge som helst i natt bara jag hinner träffa dom ja gverkligen vill säga hejdå till. Men slutpratat om det  jagv ar hos sjukgymnasten i dag det gick väl bra orkar inte berätta så mkt. Men nu sitter jag och kollar på MTV Made helt okej , hahah sjukt.Men aja nu ska jag kolla klart på tv och sen börja fixa mej tror jag .
Hörs senare .


Måndag

Godmorgon/Hej , blev väckt av att jävla sjukgymnasten ringde och fråga om jag kunde komma i dag och självklart säger mamma ja ! FUCK det är det ända jag säger är så ledsen/sur. Men tur att det bara tar en halv timme eller ngt annars skulle jag lacka ur , ska fan säga hejdå till massa i dag , men aja nu ska jag dusca och kanske försöka bli på  bra humör. Bbyebye


Alltid lika kul

Ta fram din mobil tryck neråt i din kontaktlista och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

Fuska inte!


Kära Amanda Ekman För det första vill jag säga att Annelie sjölund  är den bästa vän jag haft, och att David E är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Erik och Hampus j gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Jennifer W  får ett lyckligt liv tillsammans med Josefine östman. Jag vill säga tack till Mamma jobb för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Morfar . Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Saldo tog sitt liv. Snälla, David  sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Frida Karlsson och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Johanna borg  som kommer i 130 km/h i en blå Opel. Jag vill också meddela mitt hat mot Linnea Wallsten eftersom hon varit otrogen mot min käraste Mormor  . Jag vet att Robin ? kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Vicki   för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Amos Åberg och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Emma parkkila.

Söndag

 
Hej igen babes jag och emma gick ut med hundarna snabbt och sen blevhon hämtad jag ringde john och prata med honom ett tag tills jag kom på att jag behövde börja packa och städa rummet byta lakan och sånt , så nu är det gjort , ska ringa honom igen snart. Idag vet jag inte vad som händer riktigt dagen har ju typ redan gått. Så det är väl bara för mej att hoppa in i duschen och sånt. Martina kanske slaggar här ju , så ska messa henne oxå , men hörs senare.


Lördag/söndag

Ska berätta mer om igår nu , vi drog till mölnvik  och skulle hndla på vägen dit fick vi sällskap av Toraoch annlie , bra så hann jag säga hejdå till dom oxå .Men sen drog vi till hemmesta och mötte Morgan vi gick och handla sen tog vi bussen hem till mej vi gick ner till stugan jag satte på en film och Emma&Morgan satt och mös lite. Men sen blev fårholmen inställt och inte , men det slutade med att vi gick ner till stranden och börja grilla och sätta upp tältet. Först klarade jag och emma inte att sätta upptältet då fick vi grilla istället och det gick så mktbättre , sluta med att det var bröd och korv på hela grillen och ketchup  haha mysigt värre. Sen bytte vi om eller alla utom Emma , så gick vi och bada , dom fick mej att simma till bryggan och tillbaka. Sen gick vi t illbaka till tältet la oss under  täcken , men sen skjusa Zebbe upp mej till huset så jag fick hämta extra filtar och en kudde . Men sen badade vi igen och båda gångerna har Zebbe dragit eller knuffat i mej , ;O Men sen hände det inte mer , vi låg och prata jag somna i 10 min men då väckte dom mej med någon jävla knockknock sak på mobilen :O Vi gick ut ett tag Micke och Ralle bada igen. Sen vid  4 fick jag ingen plats i tältetZebbe skulle ju ha den så då tog jag en kudde och en sovsäck och la mej utanför i gräset , sov kanske i en halvtimme där.
Alla börja plocka ihop grejerna vid 5 så körde Ralle och Zebbe upp oss på mopparna till huset , fick en utskällning av mamma när vi kom upp hon tyckte det var lite för tidigt men aja , vi somna  iallfal ett tag och vakna vid 11 , har lite ont i ryggen just nu haha , men ska nog bara ta det lungt och ringa martina idag , ska träffa henne tror jag , men nu ska jag och emma lyssna på lite musik, skriver senare :)

Lördag

Godmorgon igår när jag gick ner till emma ringde Larre&Amos och sa att dom tälta ochu ndra om vi ville träffas , så dom kom till oss , men emma och jag var så slöa så vi orka inte följa med dom en bit så dom fick gå själva , ops sry for that (a) . Men efter det somna vi rätt snabbt eller jag låg och messa lite och spela på mobilen sen somna vi.

Idag ringde alarmet 10 , men ingen av oss orkade gå upp så vi ställde på halv 11 och då när vi vakna så berätta vi om våra drömmar hahahhah ,sen gick vi upp till huset och nu duschar emma och jag ska dusche efter henne. Idag blir det segling och tältning på fårholmen med the booooys Micke Ralle och Zebbe fett med mys ! Juste nu är mina underbara kusiner på gotland vill dit men ändå inte drar ju dit på tisdag med hela familjen  och är där i 3 veckor och 5 dar. Igår när jag och emma va nere vid stranden höll jag seriöst på att börja gråta , jag vill men ´jag vill inte. Aja hörs senare

Jag menar det...

Jag älskar dej på riktigt ,
det är inget jag bara säger ,det är verkligen så .

Hejdå

Nu är emma nera i lillhuset och jag tar bort sminket ,
hörs i morgon ska tvätta bort allt nu .

Fredag

Hej , jag tog halv 2 bussen till martina vi va hos henne ett tag sen drog vi till godisboden och köpte slash eller hur det nu stavas :S Sen gick vi omkrnig i centrum , tills emma skickade mess så vi gick upp och mötte henne , sen drog vi hem till martina lekte lite med några underkläder och jag halkar i dushcen så typiskt oss , och så klart garvar jag och emma sönder åt det. Sen gick vi till bussen och drog till donken hade inte ätit ngt på hela dagen så vi åt lite , sen drog martina hem och vi drog till kolvik och bytte buss hem till mej. Vi gick ut med hundarna snabbt och garva åt allt som vanligt . Se kom Eddie och Morgan hit , dom prövade mina parfymer och tyckte nog om dom ;) Sen dog vi ner till vattnet och "fisk" metspö med bara kroken ingen mask eller ngt så lyckat , så vi satt bara och prata . Sen drog vi upp till bussen och väntade med Eddie och Morgan fast den kom direkt . Så nu sitter vi hemma har just ätit , men nu ska jag vara lite social , byebye

Hejdå


hej nu ska jag gå till bussen skriver när jag kommer hem , då jag ahr emma med mej :)
Men ja hörs senare .

Godmorgon


Zebbe&ralle på bilden höromdagen när vi segla ;)
Hej , vakna för en timme sen av det skönaste vädret jag och lillebror tänkte ta ett morgondopp i det fina vädret eller inte -.- Men nu måste jag faktikst skynda mej lite såj ag hinner platta håret ordentligt och äta lite kanske , men aja ska till martina vid 2 skriver innan jag drar dit. Hörs

lillebrorsrum:)


Hej igen , har inte skrivit mkt i dag tyvärr men ska bli lite bättre jag lovar. Men efter jag skrev sist så har jag inte gjort mkt alls vart ute lite kollat på one tree hill ovanligt va  ? Sen har jag duschat och kollat på tv och nu sitter jag i lillebrors rum med datan i knät och kollar på tv och pratar med john i telefon. Jag vill ha tips om desig ska ändra min innan jag drar till gotland så ge tiops snälla (a) Men planer i morgon , ska till martina ochsen ska vi möta emma i gurra vid 2 och hitta på ngt sen kanske träffa sötnos och hans kompis bara kanske... men får se hur det blir med det,  men nu har john väntat tillreäckligt i telfonen så ska vara lite social mot honom , skriver kanske innan jag går och lägger mej är på världens piggaste humör så får se när jag somnar , busigt va ? Nej men nu ska jag prata vidare , hörs senare lovers .
Svarar på komentererna senare jag looovar!


Torsdag


bilden är suddig som fan men är på mej och emma.
Hej ,skrev inget i morse. Men jag blev väckt av pappa vid kvart i 12 , gick upp kolla på one tree hill & sen  hoppade jag in i dushcen och la i en hår inpackning , gick ner till vattnet med mamma lillebror och hundarna doppade mej bara och låg mest och sola riktigt skönt , sen börja det blåsa och då börja vi gå hem . Men nu är jag hemma och har tråkigt , ska städa rummet och lite sånt kolla klart på alla filmer i one tree hill boxen , sen får vi se vad som händer , skriver senare i alalfal . byelovers


Lyckad kväll !

Ja jag åt snabbt som tusan för Ralle vänta utanför med moppen , så vi drog till mörtnäs eller hur det stavas där Micke och Zebbe va , vi börja segla lite och jag var helt klart bäst på att styra .... Ja vi säger så :) Men vi seglade runt lite till sjöliden och över allt , sen drog vi till fårholmen då vi såg martins båt , så vi försökte få tag på honom , men sen ringde vi filip och dom åkte med filips båt lite men dom kom till fårholmen och va med oss , micke zebbe filip drog hem till filip och hämta lite grejer då jag och ralle passade på att bada lite men vilken dabkruka han är ! Hhaha , men iallafal så satte vi oss på berget dom kom tillbaka och sen kom john , men va han bara vara med honom i typ 15 min eller mindre för sen börja vi segla hem (jag ralle micke zebbe) men så hade vinden försvunnit så martni kom och doxerade oss till land , snälla av honmom (a) Vi satte oss på mopparna och självlklart åkte jag med stora ralle , hihih . Och nu kom jag just hem  , och ska lägga  mej i sängen och kolla på film och prata i telefon men sötnosen :) Men hörs i morgno elelr i kväll får se... Bbyebye

Onsdag

Nu kan jag skriva , äntligen va ? :)
Men ja kan berätta om i går ,  vi gick och la oss vid 2 efter att ha lagat mat , jag somna 10 i 3 och väckar kl ringde 3 , jag gick upp efter att ha sovit i 10 min , dushade och sen börja vi fixa oss , vi tog halv 6 bussen från mej , och kom till skansen 7 , blev insläppta 8 emma och cissi sprang och tog platser vi fick as bra , sen börja vi lägga ut filtarna och grejer gick lite på skansen och kolla djur och sprang i vatten spridaren , sen vid 17 , så börja genrepet och sen kl 20:00 börja sändningarna vi va med på tv flera gånger lite pinsamt men ändå kul :PMen efter det blev vi hmämtade av mamma , vi åkte hem och gick er till lillstugan sen kom morgan och kim , jag prata i telefon hela tiden , sen drog jag upp och la mej i min säng och somna direkt  :)

Idag skulle jag egentligen till sjukgymnasten men hon var sjuk så jag slapp , så mamma väckte mej vid 11 , jag gick med annie till bussen sen satte jag mej och kolla på one tree hill , ett tag . Senvid 12 kom emma och  cissi upp till huset , emma duscha och efter henne duscha jag .Dom blev ämtade och jag åkte med mamma oh lillebror till forum , hitta en dikini överdel. Och nu ska jag snart äta sen kanske ut och segla med ralle micke och zebbe om mamma går med på det ... Hoppaaaasss.
Aja skriver seanre.

RSS 2.0