Måndag 2


Hej , har just skrivit klart min svenska uppgift som ska vara inne nästa måndag , men har så mkt nu så gjorde den nu när jag ändå hade tid. Men har dushcat och packat väskan oxå.  Så nu ska jag hitta på annat hörs senare.


Måndag nu

Hej , äntligen nu funkar mitt internet igen eller det började funka  i morse men då hade jag lite små bråttom till bussen.Idag är det ju måndag skola som vanligt gick bra i dag , fick tillbaka svenska proven fick vg på mitt , helt okej faktiskt :) Efter skolan drog jag till martina vi gick upp till henens skola hon skulle prata med ngn , sen drog vi till ettan ett tag. Sen rulla vi vidare till  forum , drog ut på tiden , väntade på pappa som hämtade upp oss efter ett tag , så drog vi till nacka sjukhus , jag gjorde illa fingret förra torsdagen och skolsyster ville att jag skulle kolla så dom rönka , inget va brutet i allafall , toppen  Vi körde hem martina , och nu har jag just ätit ska duscha sen städa rummet och sen jobba lite matte , matteprov torsdag fredag så .  Men ska berätta helgen..
Här är lite bilder på mig och annie
  

Fredag: Hade spanska prvo hoppas det gick bra ialalfal ... Men sista lektionen va skidskor så vi slutade typ 20 i 3 , jag och Borg gick och väntade på Annelie hittade på lite saker i gurra. Sen tog vi bussen till hemmesta borg åkte hem på vägen , så jag och Annelie väntade på bussen , åkte hit åt sen ut igen , vi åkte till forum , träffade ngt ooooooosociala killar i massage stolarna , så när dom skulle gå sprang killen som satt brevid mig iväg , hhahahah ! Sen gick vi hem ! Ja gick från hememsta int elångt men med annie högtalare gick det toppen , så annie va livräddi skogen och spela in videos ifall vi skulle dö , jag vet hon är knäpp men fan va jag älskar tjejen ! Hah. Men vi somnade sent eller ja jag , lite strul med älskling ...


Lördag: Vaknade runt 10 ,  sen kom älskling och Oscar hit ett litet tag .. Sen drog dom på träning , jag började fixa mig sen tog jag och annie halv 4 bussen hon åkte hem och jag mötte upp martina , vi drog till forum hon skulle köpa en väska , skämmer ut oss som vanligt. Sen drar vi runt lite , till mölnvik tog ballonger mötte upp Annelie som hängde med hem till mig vi hämta pengar , sen till gurra köpte godis och mötte upp älskling , vi drog oss alla hem till mig vi fick gå hem igen en bil stanna och fråga om vi skulle g lågt , vi vart rädda ! Peddo. Sen stanna bussen för den trodde vi skulle till hememsta hahah , ja hade smått kul., vi började fixa i lillstugan vilka minnen från sommaren asså  ! Sjukt haha. Sen drog älskling runt 11 ? Vi somna rätt tidigt för att vara vi.


Söndag: Vi vakna 10 , fixade i stugan och sen gick vi upp till huset åt och Annie drog till kyrkan , jag och martina började duscha och fixa oss, sen drog vi hem till henne hämta lite saker , sen drog vi till mölnvik fikade och sen ner till ishallen och kolla på älsklings match , efter det gick vi till bollhallen Martina drog jag kollade på Emmas träning länge sen jag träffade tjejen. Så vi pratade lite innan. Men sen tog jag 6 bussen till älskling va där till typ kvart över 9 då jag blev hämtad av pappa. Kom hem duschade åt och somna innan 11.


Sängen tee och plugg.


 
Ja inte mkt bloggning i dag och blir tyvärr inge mer heller , bad for you. Men skola först. Så ska plugga lite på glosorna hoppas verkligen provet kommer gå bra känns som att det kommer gå bra fast ändå inte.. Ja men ska plugga nu och göra tee, vi hörs kanske i morgon. Love.


Bjuda på sig själv.

Nu har jag pluggat sen jag kom hem. Så det är bara att fortsätta. Hade skrattdamp på konfan ! Dom som va där förstår vad jag menar. Typ damp. hhha men ialalfal , nu ska jag plugga vidare och ha tråkigt. Sen händer det annat men vi hörs men jag lever.

Läggis

 
Hej nu har jag pluggat lite spanska, så fort jag kollar på det så mår jag illa får ont i huvudet hhaha inbilning.
Men ja det är sjukt mkt med skolan nu dom sista veckorna , ´så kommer inte skriva så mkt bara när jag har riktigt med tid, måste ägna tid åt skolan och vänner nu. Men vi hörs när jag har tid , och i morgon får vi se hur jag gör om jag åker hem och pluggar och skiter i konfan , skolan kommer faktiskt före eller om jag går på den och sen åker hem direkt efter och pluggar sönder. Men får se i morgon.Men nu ska jag göra tee och lägga mig i min underbara säng som skriker efter mig (not) Är sjukt trött men kommer inte kunna sova ändå. Och folket komentera mer !


Tisdag

Fixar ny design till mig själv när jag har hittat bild jag vill ha.  Men nu ska jag faktiskt gå i från datan ett tag plugga in engelska glosorna eller nej nu kan jag dom , det va svårt. Men ska sätta mig med spanskan i allafal , mkt spanska här i bloggen asså.Men nu ska jag duscha och städa upp i rummet. Men har lite ändrade planer i veckan .
Onsdag: Skolan , vet inte kanske konfan ananrs hem och plugga.
Torsdag: Träffa älskling sen plugga !
Fredag: Skolan spanska prov , Träffa Annie Bannie porrstjärna
Lördag: Träffa Martina och Emma .
Söndag : Söndagsfika med Annie Bannie porrstjärnan !


Hejsan , snabbt nu.

Hejsan , ska just börja på en ny design så får se vad det blir för ngn ;) Sen ska jag försöka fixa annelies :) Och sen ska jag självklart plugga som jag har gjort sen jag kom hem från skolan , mkt bra. Men skriver senare när jag är klar :)


Hejhejhejhej pluggis

Nu sitter jag och lyssnar på lite 50-tals låtar... Mkt bra musik not. Men känns som att jag kan nästan allt nu.
Så ska gå över till lite no nu , favorit ämne oxå där asså. Alla ämnen skulle vara så mkt roligare utan prov eller får se nja. Men aja ska göra tee nu sen plugga vidare. Hanna goes pluggis.


Måndag&Martina !

Hej , fan vilken skön måndag jag har haft ! Men började 8 , med svenska , sen so , sen låååång lunch , sen svenska igen , och sen va min bild inställd så slutade 12:40 fyfan va skönt , drog hem till martina, älskar hela tjejen rakt igenom ! Sjukt underbar asså. Vi drog till mölnvik åt , sen åkte vi till forum kolla på film spela massa spel och fick rump massage , mycket mysigt. Sen kom ngt vet inte namn ?;) Men vi drog från forum till mölnvik gjorde ingenting , sen nu kom jag nästan just hem. Pluggar musik nu har musik prov i morgon , sen ska jag plugga no när jag lägger mig i sängen , läxförhör i morgon , sen lite spanska , behövs verkligen , är orolig för provet. Men ja nu ska jag fortsätta med att plugga så skriver jag kanske senare. Love

Söndag

 
Hej nu va helgen slut då och tillbaka till äckliga skolan ..., tog halv 1 bussen till Annie Bannie , satt och spela memory ett tag drack ngt som va som kaffe, och åt bulle :) Sen kollade på teknat , haha verkligen oss. Men sen drog vi ner till centrum träffade jocke ett tag , sen satte vi oss på dellan och väntade på tora, vi pratade lite, kändes inte alls bra ! Men älskling kom dit och då drog han och jag hem till mig , mysigt värre. Åkte och lämna honom runt 9. Kom hem duschade kollade på ngn film med pappsi , och nu ska jag lägga mig i sängen. Och plugga in lite spanska glosor , lika bra att öva varje dag nu , så kanske om jag har tur kan jag dom på fredag. IG HEJA MIG. Men hörs i morgon , inte innan skolan hinner inte det , men efter kanske. Tror planerna blir att träffa martina , om inget ändras. Bye


Söndag

Hej sitter och fönar mitt hår nu , ska ta halv 1 bussen till MIN Annelie,  :)
Älskar tjejen sjukt mkt. Men ja så nu ska jag fixa mig klart och sen gå till bussen.
Vi hörs :)<3

Godnatt

Okej tar tag i spaskan lite senare kanske.... Men ja i morgon vet jag inte om jag skriver innan jag drar till Annie vi ska ta tag i en sak. Tar i allafall halv 1 bussen till henne. Men nu ska jag ta bort sminket och sätta på en film . Hörs i morgon .


FITT SPANSKA

DEN HÄR JÄVLA SPANSKA BOKEN KAN SLÄNGA SIG I VÄGGEN ! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NLIR GALEN.
FATTADE INTE ATT DET VA SÅ HÄR JÄVLA MÅNGA GLOSOR 81 ST OM JAG ITNE HAR MISSAT NGR. BLÄÄÄÄÄÄÄ FÖR SPANSKA , JAG GER UPP. BOKEN FARVÄL.

Love

 
Knarkar låten nu medans jag ska plugga och har knarkat den hela dagen.
Så sjukt mkt kommer upp i huvudet.

Lördag och spanska på en helg ! ;O

Hejsan kollade på tv meag länge igår , sen satte jag mig vid datan och fixade låtar till ipoden rensade igenom hela listan  men låtar jag inte lyssnar på , så det tog ett ååååår kändes det som. Men somna till slut vid 1 halv 2  hur trött som helst.

Idag , vaknade runt 11 gick ut med hundarna sen började jag duscha och fastna framför tv'n , fixade mig sakta väldigt sakta. Sen tog jag 4 bussen från mig till gurra mötte upp Älskling och Oscar, åkte till forum , träffade Wille och Boberg, va där ett tag. Sen drog jag Älskling och oscar hem till älskling gjorde inte mkt. Tog kvart över 9 bussen från honom och kom hem runt 10. Nu ska jag plugga spanska -.- WOOOOOOOOOOOOOOHO , FAN VA TRÅKIGT PÅ EN HEEEEEELG! Men kommer aldrig klara provet på fredag om jag inte börjar i dag , har tusentals glosor och texter att kunna sen kl på kvart över kvart i , sen verb och jaaaaaaa , skolan tar för mkt tid ! HATAHATAHATA.MEN NU KOMMER HANNA G333333KA SIG MED SPANSKA BOKEN ETT PAR TIMMAR NÅS PÅ MOBILEN.

Fredag 2

Hej det är paus i cirkus Möller så skriver snabbt. Jag åt och sen gick jag och mamma ut med hundarna kom hem tog det lungt , sen åkte vi upp tilll mölnvik , och sen till forum , hittade inte det vi skulle ha men aja. Åkte hem har bara kollat på tv och datan lite. Men ska tillbaka till tv'n nu. Har fortfarande huvudverk. Men hörs senare.


Till min Emma

 
Ser du stjärnan i det bli ? Den lyser för oss två Emma.
Emma älskling , du har helt rätt , och jag förstår att du tycker så. Men nu är det så att jag inte klarar mig utan dig. Och det har jag sakt tusentals gånger. Och hur mkt du än tror att det inte kommer bli som då , så ska jag säga dig en sak det ska bli så ! Du kommer numera komma i första hand, för vänner kommer före allt, vänner ska man ha hela livet ,  även fast det var ett svårt beslut , så vet jag att jag nu har gjort rätt. Du är nummer ett i mitt liv. Det har du alltid vart. Så förstå nu hur mkt jag kommer försöka få det att bli oss igen ! Jag lovar dig emma om jag så ska döda ngn så ska jag få tillbaka oss ! Du är min ängel som alltid förstår allt. Som alltid tröstar mig om det är ngt , som aldrig skulle lämna mig i svåra stunder , den som aldrig sviker , den som jag ska dela resten av mitt liv med som min bästavän&tvilling , det ska bli så. Utan dig är jag ingenting , det är du som har hjälpt mig att bli den jag är i dag , till den bättre. Och det ska du ta åt dig. Det är fan 13 år med dig och det ska bli så sjukt många mer , för jag behöver verkligen dig. Förstår du nu hur mkt jag verkligen älskar dig ? Det måste du göra. För det är enormt mkt.


Fredag

Hejsan , den här jälva sprutan asså ! Vaknade utan feber men med en sån jävla huvudverk och det är inte bara jag som fått det av sprutan. Men ja så det blev stanna hemma idag. Vaknade halv 11 , har ätit och  ska snart faktiskt frääääscha till mig. Känner mig så ofräsch. Men nu ligger jag i sängen med älsklingdatan. Men vi hörs senare . bye♥

Torsdag

 
Hejsan inte mkt att berätta gick hem innan presten , kom hem runt 2 . Somna och vakna av mamma som kom hem halv 4. Sprutan gjorde mig sjuk. Fitta. Men aja skriver senare .


Älskling.

 
Om jag bara kunde förklara dig med ord, så skulle allt vara bättre  fast tjugi gånger så stor, för det är ba bara du.
Jag ska kämpa för att aldrig bli lämnad.  Om du tittar upp i himmelen och säger vad du ser , så ser du ditt namn ldinristat och det betyder att du e allt i min värd. Du är den som hindrar allt i min  väg, får jag välja nått som jag verkligen behöver  då är det du ända tills livet är över......


Natti

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen . Känner mig häning och trött nu. INTE BRA.
Skola i morgon . Men vi hörs.


Allt går bra nu

 
Allt blir bara bättre och bättre.
Skulle aldrig kunna lämna allt jag har nu.
Ni är ngt jag aldrig släpper.


ÄÄÄÄÄÄlskling .

Hej comviq funkar igen yees ! Men ja iallafall , älskling kom hit vi gjorde inte ´mkt mös.
Men ska äta nu , sen duscha och sen kolla igenom matten  , höres i morgon.

Onsdag

Hej nu har min klass nästan precis slutat hah suckers. Men skolan gick bra , och på idrotten körde vi innebandy och jag stog i mål , hahah drunknade i kläderna max börja as garva när han såg mig i dom kläderna haha . Efer i drotten va det svenska prov. Jag hoppas verklingen det gick bra. Efter det va det lunch pizza. Efter va det SO , sen efter so:n slutade jag. Tog bussen till hamnen och tog sprutan sen hem gick ut med hundarna och har kollat på tv. Har börjat fått ont i armen redan det suger ju. Men aja får se hur det känns i morgon. Och är det bara mitt comviq som krånglar ?;O Itssucks. Men aja nu ska jag kolla fb och juste ingen konfa för mig. Hörs senare.


Orkar ingenting


Hej blir inge mer inlägg i dag,förlåt för dålig uppdatering , men har så mkt i skolan just nu och så mkt annat att tänka på . Så hinner inte med bloggningen på samma sätt längre. Veckan är full och kanske slänger in inlägg då ochdå med inte ofta. Så , thats it. Men ja nu ska jag lägga mig i sängen med min ipod och plugga på svenskan , har ju prov i morgon. Så det blir min kväll  Sen blir det film. Har just duschat. Men vi hörs när jag har tid.


Skolan-.- Tisdag

Hej har nite mkt att berätta om skoldagen , har nog bara försökt att dagen ska gå snabbt. Men det har inte hänt mkt som vanligt. Jo våran mentor va inställd , wiho 20 min typ. Men ialalfal kom nästan precis hem. Min kväll består av att plugga plugga plugga duscha och fixa lite. Men vi hörs  senare. Är hungrig ska äta ngt. Bye

Pluggning

Dags att lägga mig i sängen och plugga nu då , är det bara jag som  verkligen älskar skolan ? Gör mig så lycklig. Nej skojade bara . Själv tycker jag den tar upp för mkt tid. Men aja , Hörs i morgon tror jag . Love


Måndag


Hej , har alla haft en bra dag ? Ja min han väl vart helt okej. Nu väntar masssvis med plugg för mig  sen äta duscha och lägga fram allt till i morgon. Kom just på att jag har idrott i morgon. Woho. Hur se eran vecka ut ? Min är rätt lungn , skönt behöver plugga en heldel. Har blivit helt slut nu på sista tiden, efter skolan vill jag bara hem och sova , men ja det går väl över snart hoppas jag. Nu sitter jag och knarkar musik. Ska hitta på ngt nu
Tisdag: Skolan , sen hem och plugga. .
Onsdag: Skolan konfan , sen Älskling tror jag.
Torsdag: Träna med järla..
Fredag: Slappt.
Lördag: Älskling
Söndag: ?

....

När ska jag inse  att du är falsk ?
När ska jag inse att du har sivikit mig tillräckligt nu ?
När ska jag inse att du behandlar mig dåligt ?
När fan ska jag kunna släppa taget ?
Aldrig .......


Sad

 
Är på depphumör , så inge mer i dag .

Sry

Héj , har inte orkat skriva och har inte haft lust alls. Men börjar med i fredags.

Fredag: Skolan började 9 slutade 2 sköön dag , hade ngn clown dag helt okej . Efter skolan drog jag till ääääääääääääääääääääääälskling , kollade på film och mös. Sen på kvällen drog vi hem till mig. Han sovhär .


 Lördag: Väckning tidigt , eller ja typ 10 , gick med ääälskling till bussen sen hem igen dushcade fixade mig åkte till forum , med mamma och lillebror Annie kom dit , vi åkte till sickla med mamma sen tillbaka till forum , sen hem och åt , sen drog annie och jag hem till henne , skönt att vara med henne igen. Vi åt godis drack julmust och kollade på filmer. Somna runt 2 3 , ngt sånt.


Söndag: Vakna 12 , gick upp och åt fixade oss lämnade huset och åkte till forum gick omkring gifte oss även där i dag hahah ! Sen drog vi runt lite. Till ekvallen sen , trräffade älskling i 5 min-.--.--.- Men sen drog vi till donken åt och hade kul med maten hahah ! Och sen gick jag hem från hemmesta lääskigt. Men orkar itne skriva ocg inga bilder just nu bye.

Godnatt

Nu ska jag lägga mig , är suuuuuuuuuper trött. Natti på er.


Onsdag


Gammalbild.HAHAHAHA EMMA DU FÖRSTÅR LÅTEN !
 
Hejsan orkade inte skriva direkt när jag kom hem. Men kom hem för nästan exakt en timme sen. Men vi började halv 10 i dag som jag sa förut och slutade 12 , jag och borg åkte till forum och drog ut på tiden. Sov på ngr bänkar typ. Sen åkte vi till konfimationen , börjar bli små tråkigt men jaja. Sen tog jag bussen hem. Har ätit och nu ska jag duscha sova tidigt i dag är hur trött som helst verkligen , äcklig trött är jag. I morgon samlas vi 10 över 8 , sen åker vi till ngt museeum och kollar på bio , efter ska jag vara med Martina om allt blir som det ska . Har saknat tjejen , träffade henne bara snabbt i dag. Men åååh vad jag saknar henne. Men nu ska jag in i duschen. Så vi hörs sen.

onsdag


hejsan , gick just upp har klätt på mig ska sminka mig och fixa håret , tar halv 9 bussen till gurra borg hoppar på , så äter vi frulle på dellan , och sen möter vi arbetslaget. Mys. Efter blir det konfimation. Hörs i kväll runt 7 .
KISSES


Allt....


 

Det är dags att ta tag i allt nu. Alla vänner jag håller på att förlora , ta tillbaka vänner jag har förlorat. Det är ínte så det ska vara. Jag mår inte bra av det heller. Ska ta tag i allt nu skolan vänner och fotbollen jag måste bestämma mig nu. Allt på en gång mén jag vet att jag klarar det bara jag har Emma vid min sida så klarar jag det mesta. Emma det är du som får mig att orka det mesta , det är du som får mig att tro på allt. Nu håller vi på att glida isär och om "vi" försvinner kommer jag inte orka alla sakerna som jag måste ta tag i . Folk säger att man inte ska binda sig till en person. Det har jag gjort , det är du och jag , och det är så det ska vara. Ett år har vi vart jätte tajta och det ska fortsätta vara så. Vi ska ta tillbaka det nu. För vi behöver varann så är det vara eller jag behöver i allafal dig jävligt mycket. Du stöttar mig alltid i allt , du finns alltid där. Du är den jag aldrig vill förlora en gång till , jag vet hur det känns och det ska inte bli så igen. Jag håller fast vid dig och det kommer jag alltid att göra . Jag älskar dig och det du gör för mig.


Bra

Har faktiskt tagit tag i pluggandet nu  , svenskan kan jag ska bara plugga på det lite varje dag så kommer provet gå toppen  ! Sånt här gillar jag ! Hhaha. Men ja ska duscha nu och sen lägga mig i sängen. Så vi hörs i morgon. Börjar ju halv 10 i gurra. Men bye


Annelie 8 år.


Den här tjejen är så mkt mer än en vän för mig. Hon har alltid ställt upp för mig och är en av dom jag kan prata om allt med. En riktig  vän är precis vad hon är. Fan 8 år med dig. SJUKT UNDERBART. Ingen kan ta hennes plats. Förstår du hur mkt jag älskar dig Annelie ? Och hur mkt jag behöver dig ? Jag älskar och behöver dig sjukt mkt ! Det måste du veta.


hiss och diss igen då.



*Cooooooooooooooooooooooooooooooooola , hur gott är inte det ?
Det är en drog.

* Julafton hur mysigt är inte det att vara med skäkt och vänner och ha det hur underbart som helst.

* Mina underbara kusiner Michelle och Jennifer , dom får en alltid glad och lycklig. Jag älskar er och det vet ni.



* Att glida isär med vänner , som jag och min bästavän/tvilling håller på att göra nu .  Det är hemskt.

* Regn , det suger man blir blöt och allt man fixat förstörs.

* Dåliga dagar , vem vill ha en dåligdag liksom ?


Tisdag

hej börjar få lite små panik just nu , mkt läxor till nästa vecka även svenska prov och sen spanska prov ar jag hört av ngr ! Svenskan är rätt lätt men sitter och läser igenom och sånt nu , sen måste jag plugga till no läxan.
Ja mkt att göra.
Men  idag va vi ju lediga så jag och <Borg3 åkte in till stan och leta efter min jacka , och jag är fett stolt vi tappa inte bort oss en ända gång , vi blev lite förvånade hahah . Har i allafal jackan nu , men sen mötte vi upp linnea , och borg drog till sin mamma. Jag och Linnea gick omkring lite , sen skulle hon ta svinsprutan så jag åkte hem. Blev hämtad av pappa i hemmesta köpte matsäck till i morgon då arbetslaget ska åka skridskor. Börjar halv 10. Men ska äta nu och plugga vidare , hörs senare. Loveeee


Loveit

Ja det här är helt sjukt ngt ni måååste kolla, föööölj deras bloggbråk , helt sjukt bra !
Ni måste följa säger jag bara !
Bullborgis &  therealbarbie


Surt

Inget blogghumör , vet ej vrf. Bye


Söndag

Hejsan ,  mötte upp annie på bussen vi rörde oss mot stan  , och gick till varenda jävla fucking butik i hela stan i hela stockholm och leta efter min jacka ! Men de är slut i hela stockholm och på nätet jag får snart damp ! Men ja vi fick gå mkt och vi tappa bort oss i storstan , hahah många gånger , men aja efter ngr timmars letande så satte vi oss och fika en cboll och chai latte drog fan va gått det är. Sen gick vi runt lite sen tog jag bussen till mormor men dom va inte hemma så gick ner till min moster som jobbar i ormingecentrum va med henne tills hon sluta , åkte upp till mormor åt  och kolla på djurgårdsmatchen OCH DOM ÄR KVAR REN LYCKA ! hahah sant. Men kom just hem från mrmor ska ligga i säng om 10 min så , vi hörs i morgon. Bye


Söndag

Hejsan , ganska lyckad kväll igår i alalfall, kom hem 11 . Men ja orkar inte berätta .
Men i dag ska jag ta halv 12 bussen och möte upp annie sen i gurra sen ska vi in till stan leta efter min jackai  rättstorlek , sen ska vi ta ngn fika ngn stans ! Men vi hörs sen  Bye


Natti

Godnatt vi hörs i morgon


Lördagen kommer bli goood.


Hejsan nu är jag helt klar , och bara väntar på att kl ska bli 25 över satt jag kan gå till bussen :)
Möter emma i vägskälet , galet underbart har inte träffat tjejen på ett tag.
Men sen drar vi till sickla kollar efter min jacka sen ska vi se på bio .
Men vi hörs kanske när vi kommer hem :)


Lördag

Godmorgon folket ! Vaknade för en timme sen gick och la mig i soffan direkt , men när jag vakna hade jag 7 miissade samtal och 14 sms , vad vill folk på natten ;O Låt mig sova ? Men jag sover så jäävla djupt när jag sover så det väcker inte mig. En sak jag hatar med att vara förkyld det är att jag alltid vaknar mitt i natten och måte upp och dricka för att jag inte kan andas genom halsen , sen måste jag på toa efter det , sjukt jag vet . Men ja i dag blir jackan min ! Fick pengar av pappa i dag , Iloveudad. Menja så ska möta emma ngn tid men måste börja duscha ska hinna ut med hundarna oxå , vi höres kanske innan jag drar. Loveeee

kul.

Yes here iam , hahhha nej nu har jag riktigt tråiigt 8-| Skriver med töööffingen Emma , som jag ska träffa i morgon , underbart hihihi. Men nej nu ska jag vara lite seriös. Jag har inte gjort mkt alls i dag , lagade maten helt själv  , sen åt jag framför tv'n skönt. Sen följde jag med mamma och kolla på min lillebrors match dom vann grattis på er.. ? Men ska snart lägga mif i lillebrors säng och kolla på tv han är inte hemma så frittfram hanna ! Men får se om jag skriver mer i dag , ska fatksitk försöka bli frisk till i morgon Så vi hörs antagligen då. BYe


Freeeeeeeeeeeeedag

Hej , innan mamma drog till jobbet gick vi ut med hundarna och katten , min ena katt är helt knäpp  , hon tror nog gon är en hund , hon går med ut på promenader och skriker så fort hon inte får som hon vill , ja jag vet det låter inte troligt men det är sant , jag lovar. Hon är helt sjuk men jag ääälskar henne bara , hahah och när hon sover vid mina fötter av sängen  , så när jag vänder mig om och råkar komma åt henne går hon upp till mitt huvud och slår mig (utan klorna) och sen lägger hon sig vid fötterna igen och hon kan hålla på så länge. Och varje gång ma säger hennes namn så ba *mjaaaoou* jag driver inte. Hon är för underbar. Men aja inget av mina djur är normala om man säger så. Men ja vi gick ut med hundarna och katten , sen åkte mamma och jag började göra ngt att äta , nudlar i mitt hjärta  , och sen glass mums . Har kollat på teknat hela dagen en drog när jag är sjuk i loveit hahha. Men nu är pappa hemma och jag tror jag får pengar till jackan i morgon , älsklingen ska bli min ! Men vi hörs senare ska börja klä på dig och fixa mig lite smått ser så sliten ut och jag hatar det. Funderar på att sätta på eva och adam och kolla på det , kommer ihågi sommras närjag och emma såg dom filmerna hela tiden när vi sov i min lillastuga , vi kunde filmerna utantill hah´. Men nej onödigt inlägg , ska försöka hitta ngn som kan ändra lite i min blogg , men vi hörs.
Biglove.


Godmorgon

 
Hejsan , igår kväll somna jag runt 1 , hade skit svårt att sova , men till halv 12 satt jag och prata med en vän på msn , han fick mig väldigt glad i allafall , med alla ord han sa. Guldvärt ! Finns inge bättre med en uppmuntring när man är sjuk.Men planer i dag . eeh ja ligga hemma framför tv'n wihoo ! Fanva härligt -.- Mamma ska snart åka till jobbet , så då blir det jag och voffsingarna hemma. Jag hatar att vara genomförkyld jag hade planer för i dag , fan säger jag bara. Men i morgon då blir det upp på benen igen. Men vet ni ? Jag har ignen läxa till nästa vecka det är underbart ! För nästa vecka är speciell , ingen riktig lektion på hela veckan , och slutar tidigt och lediga på tisdag och sovmornar. Loveit. Hhah men slut pratat om det nu , vad hade ni tänkt att hitta på idag ?  Ska iallafal ringa min kusin nu som skrev runt 9 att jag skulle ringa , men då sov jag så. Men vi hörs senare , love.


Kväll

Hejsan , efter jag skrev sist , så duschade jag och sen la jag mig framför mitt liv i dag , alltså tv'n , kollade sen åt vi. Sen blev det tv'n igen , låg och as garva åt mamma för hon hade nämligen halsflus på näsan , hahah hur speciellt är inte det ? Det va inte nu som ni kanske förstår utan det va ngr år sen men hon fick det inte bara en gång utan två. Ja sjukt jag vet. Men lite smått kul. Ska snart lägga mig i sängen och ta det lungt kroppen är helt slut just nu. Juste jag såg sos gute och nu saknar jag faktiskt gotland , helt sjukt jag som aldrig vill dit men när man ser allt så vill man bara dit. Men efter det kollar jag och mamma på inlåst det va ju slutet, det va faktiskt bra. Ja vet inte riktigt hur det blir i morgon .  Skulle ju träffat martina i dag om jag hade gått till skolan , saknar tjejen sjukt mkt ! Måste se henne så fort jag blir helt frisk . Men aja ska kolla runt på datan lite, och förlåt för att det aldrig blir bilder , tar aldrig bilder längre men ska börja med det, så ja. Men aja här kommer en låt , så kanske vi hörs sen.
 


Tv'n mitt liv


Huvudet hänger inte med alls i dag , tråååååkigt. Men gick ut med hundarna va skönt att röra på sig :)
Men sen har jag bara legat framför tv'n fixade min garderob oxå. Men ska duscha snart känner mig så äcklig.
Håret är fettigt och jag har pappas tröja som jag sover i på mig , så nej dags att duscha . Sen tror jag att jag lägger mig i sängen med min favorit data , i  sängen :)


Sjuk

hejsan är´hemma i dag mår inte alls bra faktiskt. Pappa kom just hem en sväng. 
Men jag sov till halv tolv gaaalet skönt säger jag bara. Gick upp och åt och har bara legat i soffan , 
mamma ringde just och undra om jag kunde gå ut med med hundarna så det ska jag göra nu ska bara klä på mig först. Men vi kan höras senare . 
Och just har helt kärat ner mig i justin Bieber , han är ju så sjukt bra ;O  Jag tror inte det är bara jag som ahr gjort det. S´ka ta ipoden nu och ¨gå ut med hundarna , så vi höres.   

<3Jessica


 
Tjejen jag ska bli gammal med och gå på stan med när vi är 80 år , och hålla varann i hand , för precis som vi sa , så ska det vara "hand i hand livet ut". Jag älskar dig , så tro inget annat.
Jag vet inte vart jag ska börja. Det här är så otroligt svårt. Första dagen i femman , när du stog där i kapprummet och bara kolla på mej , vi sa inget till varann utan bara log. Efter ett tag börja vi prata , vi va varje rast , vi bytte nummer , vi börja ses efter skolan , varje helg. Det var början på något nytt. Och så va det , mitt liv började på riktigt , och vi byggde upp allt tillsammans, varje steg jag tog va med dej , aldrig utan dej. Vi byggde upp allt dag efter dag och jag var otroligt lycklig , jag hade allt jag kunde önska mej , en vän jag delade allt med , som gjorde mej lycklig. Jag fick bättre självförtroende när jag hade dej där , jag trodde på mej själv.Vi på började ett nytt liv som skulle bli det bästa. Men sen flytta du tillbaka till åre , det som inte fick hända hände.. Allt vi hade byggt upp rasade snabbt , jag trodde inte längre lika mycket på mej själv , jag satt och grät nästan varje kväll efter dej efter oss. Vi gjorde massa bilder och skrev texter tillvarann .. men du fanns ändå alltid där , och det gjorde mej så otroligt glad , för utan dej hade jag inte suttit här i dag , du vet vad jag menar. Du har alltid hjälpt mej i dom svårste stunderna , som när allt det där med Adde hände , du tjatade på din mamma för att få åka till mej , en dag kom du , och du fick mej att orka upp igen , du fick mej tro att han skulle överleva , du fick mej att kämpa igen. När allt med din pappa hände , försökte jag verkligen hjälpa dej , jag gjorde nästan vad som helst för att få dej att må bra igen , men jag visste att det ända du ville va att han skulle bli frisk , jag visste att jag inte kunde hjälpa dej med det.´Vi sitter 73 mil bort, och jag har insett nu efter alla dom här åren utan dej att jag behöver dej mer än någonsin , för att orka allt även fast det inte är som då , du är min vän och jag älskar det. . Det var så otroligt skönt i femman när du alltid stog i dörren och sen när du såg att jag kom på skolgården , hur du sprang fram till mej och krama mej, så kan det inte vara nu ... Jag skulle bli överlycklig om du en dag stog där och kom springande fram och krama mej- Jag vet att det kommer hända någon gång men inte när.Någon dag ska jag ha det där samtalet när du säger att ni ska flytta tillbaka ,jag ska.  Dom åren med dig är dom bästa  , det är då jag är som lyckligast.Allt vi gjort som klassresan i femman , den var så sjukt underbar , då det var du och jag. Kallsonger på värmdövallen kommer du ihåg det ? Elelr grisslinge när jag blev livrädd för tomten som stog utanför , eller sommaren 07 du jag och emma , det går inte att beskriva med ord. Jag har haft dom bästa åren med dej. Och många fler ska det bli som vänner.Jag vet att vi har bråkat mycket nu den sista tiden , det är bara små saker som kommer ivägen hela tiden , men det har gjort oss starkare tillsammans. .  jag saknar dej så jag vet inte vad jag ska göra. Jag kommer ihåg när det knacka på dörren en dag , och jag öppna dörren , och där stog du. Du ska veta hur jävla glad jag blev. Den gången vi stog utan för din faster och jag grät i din famn , för att du skulle tillbaka till åre , det är inget jag ångrar , det var så skönt att äntligen ha någon att bara prata med och någon man aldrig ville lämna egentligen. Både du och jag har förendrats under åren men det ska inte hindra oss 
Jessica jag älskar dej så otroligt mycket , du har alltid vart den personen jag lyssnar på & förstår , du har vart den ända som verkligen lyssnat och förstått mej  Kommer du ihåg Flugan<3Findus ? Det gör jag och jag saknar det....
Du är en person som är fin både på insidan och på utsidan och tro på alla ord jag säger , för dt jag säger menar jag verkligen , din personlighet är helt underbar. Hela du är underbar. Men jessica nu pratar vi knappt det kan vara i bland, jag har lovat dig att aldrig lämna dig och därför tänker jag inte det heller . Så kan vi glömma alla bråk och allt nu och gå vidare , som vänner ? Det skulle vara sjukt underbart . Och senaste gången du va här och jag inte kunde träffa dig , det blev inte som det skulle allt planerades om och allt blev bara fel , du jobbade och allt. Det är jag ledsen för . Men jag ska bättra det. Jag menar det. Det jag nu lovar dig håller jag. Jag saknar våra skratt stunder som höll på i timmar som aldrig tog slut. Jag älskar dig jessica förstår du det ?Även´fast saker är som dom är.  


Hiss och diss


*Mina äkta vänner som alltid finns där tack , och ni vet vilka ni är .

*Sommaren , hur underbar är inte den ? Sola bada , utekvällar .
Bara jag som ääääääälskar sommaren ?


*Musik , utan den på morgonen vet jag inte vad jag gör , den räddar min dag, jag blir glad av musiken .



* Skolan , visst det är bra , men jag tycker den tar upp för mkt tid.

* Att vara sjuk , hatar hatar hatar det , håller ngn med mig ?

* Folk som inte vågar stå för vad dom tycker , det är sjukt fegt , stå för vad du tycker jag lovar allt blir lättare då :)


Onsdag2

Hejsan , nu har jag ingenting att göra är sjukt rastlös men orkar inte göra ngt , matt i hela kroppen . Mamma och lillebror åker snart och jagska snart lyssna på musik och laga mat.  Ska bara ta det chill plugga lite kanske, har ändå inget annat för mig. Men vet ni hur mkt jag hatar förkylningar ?! Och juste jag tänkte börja med hissa och dissa i dag efter jag lagat maten så vänta och se , bye


Onsdag

Hemma , sen drygt en halvtimme sen. Men har inte så mkt att säga ska snart gå och kolla på tv och vila .
Så vi hörs sen.


nsdag

Hej sitter inlindad i min halsbuk och ska snart gå .  , är matt i hela kroppen och hasen vet jag inte vad  jag ska säga om , men skolan i dag , men efter ska jag hem och fila så då alltså ingen konfimation :( Bd for mee. Men jag orkar knappt gå till skolan så det blir bäst så , men nu måste jag börja röra mig så vi hörs senare I think . Bye

bääääbis !


  
 Emil älskling 3 hela månader med dig , du fårstår inte hur mycket jag älskar dig på riktigt ,
skulle inte kunna byta ut dig mot något i världen, lämnar du mig vet jag inte vad jag gör.
Älskling , du är något av det finaste jag har , så snälla lämna mig aldrig.


Bläääääääääääää

Nu blir det knarka teeee och ligga i sängen  , jag ska till skolan i morgon .


Tisdag

Hej nu har älskling åkt :( Blä för det säger jag bara. Men jag åt sen börja jag hålla på med datan ovanligt ? Nej inte det minsta , sen vart det tv'n och nu ska jag duscha sen lägga mig i sängen med tända ljus och kolla på en film , känner mig mer och mer häning och rösten försvinner mer och mer, ansträgning nu. Men aja hörs senare i think.


Då det va du och jag mot världen .


Tisdag

Hej hemma från skolan , och börjar känna mig piggare faktiskt. Försov mig lite men hann i allafal med allt. Lite brådis till bussen bara. Men dagen va väl rätt skön inga jobbiga lektioner om man säger så. Men ja jag ska äta ngt nu. Så hörs vi efter det bye  .


Plugga ? nej

Hejsan igen , hahah har jag börjat plugga igen ? Nej inte det minsta . Tog min lilladata tillsängen och la mig här med mina älsklingssaker mobilen och ipoden och bara chillar , smsar med äääääääääälskling oxå , och vet ni i morgon har jag och älskling vart tsm i 3 hela månader , fatta va underbart ;O men jaja nu ska jag hjälpa trööga emma med en sak haha hon är riktigt blond asså :Dja nu fatta hon hahha ! Skön typ asså .
Men nu ska jag föröska plugga och stänga av datan om jag nu lyckas . Lovade mig självatt sova tidigt men jaja godnatt. Bye

Sovasovasova

Hejsan , nu blir det sängen jag musiken mobilen och no boken , wohoooo !
Vilket team ? Nej no boken förstör allt .. Men jaja härs i morgon bye.


Måndaaaaaag

Hejsan igen , har sjukt tråkigt satt det finns inte ! ;OJag och no boken kommer inte överens men jag och hjärtat gör det , sjukt -.- Men åååååååh jag vill ha lov igen , inga läxor ingenting fyfan va skönt , det är ett stort + !
Måste kolla igenom matten oxå , det behövs verkligen nu efter lovet och när B laget kommer tillbaka efter praoven så blir det prov , så plugga är det som gäller. Och i dag fick vi reda på att vi har Svenska prov v, 47 -.- Yeeeeeeeeeeeeeeeees över lycklig. Men aja skolan ska funka bra nu. Betygen sätts ju snart. Men ja vad ska jag göra nu ? Jag ska göra tee och sen duscha sitta lite vid datan , och sen kolla på ullared saken , och sen plugga . Sen blir det nattinatti , har vart sjukt trött hela dagen och inte kunnat koncentrerat mig någonting , jobbigt. Men i morgon så ska det funka. Juste måste packa väskan har idrott i morgon , mne vi hörs senare bye.

Jag älskar dig fortfarande faktiskt . Men jag vet inte längre...

 
När allt känns jobbigt finns du då ? Det är en fråga du bara kan svara på. Jag tror inte du kommer det. Tyvärr förr i tiden hade du gjort det , då fanns du alltid. Nu finns du aldrig. Jag vill inte ens prata med dig längre , du får mig att gråta så fort du säger något. Och du är inte värd mina tårar . Du är verkligen inte det.Du har förändrats på det dåliga sättet , du kommer aldrig bli den jag älskade igen. Du är inte värd någonting från mig längre , min kärlek till dig är helt borta , det trodde jag verkligen inte. Jag hade lovat mig själv att aldrig tvivla på dig och aldrig sluta älska dig , för jag vet fortfarande att jag behöver dig, även fast jag inte vill. Men jag litade verkligen på dig , men du svek mig , du ljög för mig. Snälla bli dig själv igen  , den personen nästan alla älskar den jag älskar och den jag verkligen vill ha på min sida. Nu när folk frågar saker om dig , så vet jag inte vad jag ska svara , när dom frågar hur du mår säger jag att jag inte bryr mig men jag bryr mig så jävla mycket . Jag skulle göra nästan allt för att få se dig igen brevid mig. Men det funkar inte så längre. Vi är inte ens vänner längre inte enligt mig, du kanske tänker annorlunda , men för mig är du ingen vän längre , så mkt jag gjort för dig och du för mig , ska det bara sluta såhär ? Eller ska du våga säga ifrån ? Jag vet inte om du klarar det. Jag vet inte hur länge jag ska orka att inte se dig att inte prata med dig. Dom senaste gångerna har det gått skit dåligt jag har ringt dig redan dagen efter och berättat hur mkt jag verkligen itne klarar mig utan dig . Jag håller fast vid det , men jag ska försöka nu jag orkar inte gråta för dig nu. Det är hemskt just nu. Men du kan komma tillbaka när du är dig själv igen. Den jag älskade mer än många andra , som jag inte kunde sluta tänka på . Det  vill jag ha tillbaka....


Första skoldagen efter lovet..


 
Hej , hade super svårt att ta mig upp i dag , gick upp 10 i 7 , skyndade mig . Gick till bussen kom till skolan , lika tråkig och ful som vanligt , vill ha meeeeeeeeeeer lov! NUNUNU. Men ja skolan va chill faktiskt skön måndag.
Drog hem efter skolan och nu är det musik msn och no boken som gäller. Vill bara sova , blir tidigt i säng idag orkar ingenting. Bye


RSS 2.0