Mohaahhaahhaahhahhahaaaaaa

Okej here we goooo !
www.hwk.blogg.se
This is 2010.

Nytt

Ny blogg slutar skriva i den här.
Ni som vill veta den nya , fråga på fb hanna bara borgs wigestam .
Seeyou kisses


Niklas niklas niklas

Sover är något jag inte gör iallafall. Jag sitter inne på msn och chattar med massa coola , men coolast av dom är Niklas som verkligen ville vara med i min kända blogg som över 30000 läser om dagen , det är så sjukt coolt. Han  blir nog övverlycklig när han att jag tog med honom ahahah . Han är sjukt kul på msn i allafall. Men här har ni honom , han går på röda mattan in på caffeeet , det är Niklas , alla aploderar hahahah ! Allt för mig.
Niklas är cooooooolissch man.


Bästa !


Du är underbar !


Saknad

Det finns en sak jag ångrar 2009. Det va när jag förlora en av mina vänner som jag verkligen behöver , som jag trivs med. Som får mig att tänka på annat när dom dåliga stunderna fanns. Som satt och trösta mig... Du vet nog vem du är. Och du ska veta att jag saknar dig. Jag tror faktiskt du läser det här , eller jag hoppas det. För jag vill vekrligen att du ska förstå , du svarar inte på något annat sätt. Men läs nu bara utan att tänka på allt,  läs och förstå och känn efter. Vi har känt varann ett antal år nu och jag ångrar inte på något sätt att jag började umgås med dig , tvärt om jag va glad med dig oftast. Och om jag inte va glad så blev jag det när jag såg och träffade dig , du lös upp många av mina dagar. Jag vill inte glömma dig jag vill inte bråka med dig det känns så onödigt vi är som syskon , vet nästan allt om varann och så är det , så ska det vara. Alla kvällar allt , snälla tänk efter är det så här du vill ha det ?! Inte jag. Jag hatar att jag verkligen saknar dig , om jag inte hade saknat dig hade jag inte brytt mig , men nu gör jag det sjukt mkt. Förstå det. Jag vet inte vad jag ska skriva det va väl det västa med 2009. Men nu 2010 , ska jag ta tag i det , för jag vill inte ha det så här , bara du berättar vad du vill , om du nu tycker det räcker med ett "oss" så visst bara du säger ngt. Jag saknar dig....

2010

Hejsan , första inlägget nu på år 2010 , känns sjukt konstigt att året gick så fort. Men skönt med nytt år ocg nya tag. Jag hade as kul på nyår , jag va med emma och borg . Orkar inte berätta allt vi gjorde men jag hade sjukt kul , bra slut på året och bra start på nya året om man säger så ! Men emma somna runt halv 6-6 och jag och borg somna runt7 , vaknade halv 3 i dag. Åt "frukost" och va sjutk seg. Men har städat rummet nu. Och kl är typ kvart i 1 och jag är inte ett dugg trött , det är sjukt . Jag har börjar vända på dygnet kommer nog sova länge i morgon. Ska ladda in låtar på ipoden och film , sen ska jag väl sätta mig isoffan och kolla på tv tills jag är trött eller ngt .  Kyssar..


RSS 2.0