Hänt 2009 i bilder


Mitt 2009

Jag har vinnut vänner.
Förlorat vänner ..
Hittat kärleken
Blivit sårad.
Skrattat mkt.
Hatat
Älskat


Torsdag

Nu händer det , efter kl 12 är det 2010 ! Det året ska bli grymt ! Jag längtar så. Mitt är 2009 har vart helt otroligt bra. Men nästa år ska bli bättre mkt mkt ! Jag ångrar ingenting år 2009 , inget. Men har sovit med älskling i två dagar därför jag inte har skrivit, men nu måste jag fortsätta med städningen har mitt rum kvar bara.
Och vet ni vad borg kommer hit och firar nyår med oss ! Lovely. Fan va underbart. Men hörs senare.


Snälla


TA MIG TILL KARLSKRONA .


Tisdag

Hej vi somna efter 7 , vaknade runt 12. Va sjukt trött så det fanns inte.
Men Borg åkte hem runt 12 tror jag jag halv sov.
Men jag och emma åt för ett tag sen , och nu duschar hon.
Ska oxå dushca snart. Är hund vakt åt bianca eftersom att hon ska ha mat varannan timme.
Och adde är på cup så. Hemma dag kan va skönt. Älskling koommer nog sen.
Har inget att skriva alls längre det här med blogg känns meningslöst verkligen...
Aja bye


Vänt på dygnet.


Ja vi är vaknaa än , emma försöker sova och jag ligger och sjunger fredrik och jag.
Borg pratar i telefon om kulor , och jag vet inte vad :D
Sjuk natt det har vart.... Smek slick och sexställningar vare här .
Bye dags att sova ngr timmar.


Tro mig det är så .



    
Jag vänder om och jag tittar aldrig tillbaka igen ....


Tråkig blogg ? JAA !

Hej , slappt med uppdatering från min sida , inte bra. Men nu ska jag försöka komma igång igen verkligen , hur mkt jag än säger det. Ska verkligen försöka. Michelle och dom åkte hem i morse vid 10 åkte dom från mormor , jag sov hemma i natt. Vaknade kvart i 12 , sömntuta. Men det behövdes. Sen gick jag upp satte på datan och tv'n . Gjorde "frukost" och gosa med vovvsisarna. Vi hämtade hem min hund från djursjukhuset igår , hon åt ett grillspett dagen innan jul och har vart mkt sjuk , opererades och massvis , är abra så jävla glad att jag har kvar henne. Men idag ville mamma att jag skulle  vara hemma , annars hade jag åkt till älsklign som jag saknar. Menmen inge mer att göra åt det. Mormor och morfar kommer snart och fikar här , så ska plocka upp i mitt rum och damsuga lite Ska kolla egentom upgly betty första boxen , för snart kommer andra ! Då kommer det vara mkt film för min del , hela andra boxen och tredje och jag kommer aldrig tröttna ! Längtar. Men ska ladda in låtar på ipoden har bara gammla just nu så . Jag skriver senare . kisses


Julafton igår

Ja nu va julafton över .. Jag hade i allafal en jätte bra dag igår ! Vaknade upp hos mormor , öppnade ett paket , en parfym super god ! Sen börja vi barn duscha och sminka oss , hade slapp kläder tills halv 3. Flätade michelles hår. Sen runt halv 3 så satte vi på oss kläderna vi skulle ha , sen kollade vi kalleanka ! Efter det åt vi. Blev rätt sugen på hårbollar under den middagen/lunchen. Sen kollade på vi filmer , väntade på karl bertil jonsons jul (?) stavning. Sen började vi öppna paket. Fick massvis med fina saker ! Ipod touch , presentkort, pengar , underkläder , halsdukar , smycken , godis , ugly betty box 2an och 3 an , har inte fått hem 2an än men den är beställd :) Sen fick jag massvis med hår produkter , bad saker och en kalender mamma gjort själv på internet jätte gullig. Hudprodukter ja massvis med grejer :) Är super nöjd i alalfall. Runt 12 åkte vi hem , då michelle följde med hem till oss, vi började kolla på en film och sen somna vi rätt sent. Vknade runt 11 . började kolla på ugly betty första boxen , och nu ska vi bada med alla fina bad saker , så vi hörs senare :) Äter och sover nog hos mormor idag . Men kisses på er , hoppas ni hade en bra julafton :)

Hela mitt lov från början.

Fredag : Efter skolan drog jag hem till älskling spelade kort och han äger mig i det lite surt typ det ända man sitter och spelar på rasterna nere i beren menmen ;) , sen hade han träning då fick jag skjus till  mormor, duschade  sen tog jag bussen hem då jag fick sällskap av min älskade kusin i telefon.Åt när jag kom hem  och sen kom älskling och hans mamma och hämta mig. Sov där.


Lördag: Vakna tidigt va super trött , älskling hade match åkte till mormor , duschade och sen kom mamma och hämta mig vi drog in till stan , mamma släppte av mig i mölnvik , jag mötte upp emma vi hade ingen idee om vad vi skulle  göra så vi drog till forum , träffade Sillen Jocke och Simon , hjälpte dom med julklappar . Sen träffade vi Älskling och Oscar snabbt. Sen drog vi hem runt 9 10 ? Va inne på datan sen somna vi skit tidigt.
Söndag: Vakna 11 , vi drog oss lite,  gick upp och åt och gjorde ingenting . Jag började duscha. Sen senare på dan så åkte vi till min syssling. Firade henne. Efter hämtade vi älskling , han sov här. Mysigt.
Måndag: Drog oss i sängen hur länge som helst , gick upp och åt , jag dushade , sen kom mormor och hämta oss , vi lämnade älskling och sen åt jag och lillebror hos mormor , mamamk om dit.
Vi åkte till några vi känner. Sen hem och sov i lillebrors säng. Somna sent.
Tisdag: Vakna sent runt halv 12 tror jag. Gick upp duschade och började små fixa mig , gick ut med hundarna , sen om pappa och hämta mig och lillebror , vi åkte till forum köpte julklappar till mamma , pappa åkte därifrån jag och lillebror köpte det sista  sen tog vi bussen till mammas jobb. Älskling kom dit vi hade lite krig och jag ägde(?) eller inte.  Men kul hade jag :D Vi körde hem honom sen. Sen åkte vi vidare till gammelmormor och morfar, fikade sen runt 9 drog vi hem , stanna på donken , tjockis i know.Kom hem spöade ÄLSKLING , i spel på msn !  Somna runt 3.
 Och i dag vakna jag runt 11. Gick upp började små städa.Och fick Äntligen julkänsla ! Det är helt underbart.
ÄNTLIGEN HAR MINA ÄLSKADE KUSINER KOMMIT.
Imorgon är det den stora dagen , jag har inte längtat efter den ett dugg.
Utan efter mina älskade kusiner.
En vit jul kusiner och att jag har världens bästa pojkvän , kan det bli bättre  ?
Nej. Inte alls.
Men nu ska jag städa vidare i huset sen duscha ska in till stan med mamma senare.
Så vi hörs ska försöka blogga mera men har vart så mkt nu innan jul.
Jag ska bättra mig.

Oj nu vart det långt.  kisses


...


  
 
Den här låten får mig att tänka på världens mest underbara person . Men ändå blir jag så ledsen av att höra den. Alla låtar som påmnner om dig blir jag ledsen av.. Det finns inte längre något vi det finns inte du och jag..
Jag orkar inte. ´Du får mig så ledsen men ändå så glad. För att du finns. För att du brytt dig om mig. Och ledsen för att jag vet att du inte bryr dig längre och att du inte kommer finnas längre. Du har inte bestämmt det själv , men du har låtit det vara så. Jag tänker inte kämpa för dig mer. Du får komma till mig om du vill något.Förut kämpade jag tills jag inte orkade mer. Nu skiter jag i det. Jag orkar inte lägga min kraft på det och dig. Jag saknar dig. Jag saknar din röst . Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag hela dig. Men jag orkar inte. Du får komma till mig när du bestämt dig....


Torsdag

Hej ,  det va ett tag sen jag bloggade på "riktigt" men jag har inte alls vart på humör..
Idag va det sista riktiga dagen i skolan , i morgon går vi från 8 till 11. Skönt riktigt skönt med jullov.
Det förtjänar jag. Men hela veckan har vart rätt slapp. Film och sånt :) Men skriver senare , för nu ska jag äta,
Bye.


Emma


Emma jag lovar dig , vi ska fixa det här !
För helt seriöst när jag är med dig är jag som lyckligast !
Med dig glömmer man allt som är dåligt , och tänker på allt bra.
Det ska bli vi igen , jag lovar.
Om jag så ska döda, så ska jag ha dig.
Jag älskar dig glöm aldrig det TVILLING&BÄSTAVÄN


Tisdag


 

Johanna borg och Annelie sjölund kom hem nu med det samma !
Hejsan , ska snart lägga mig i sängen . Men i dag va skolan slapp , hade typ 3 timmars lunch rast inställd spanska och sen inställd mentor , så hade typ musik no idott och no i dag , slappt ! Efter skolan åkte jag till forum , med emma , vi letade julklappar ,och jag hittade ingenting eller lite till mamma , men är långt ifrån klar...
Men jag har kommit på att det är mkt roligar att köpa till sig själv ! Mktmktmkt...
Efter det drog jag hem , hade snöbollskrig med lillebror och i morgon blir det mer krig ! Men ska tvätta bort ansiktsmasken nu och sen lägga mig i sängen.

Emil- Jag älskar dig sjukt jävla mkt glöm inte det.


Knark.

 


....

Jag är så jävla rädd...
Du är det ända som förstör..
Varför låter du mig bara inte vara ?
Äcklig är ett snällt ord till dig.
Dra bara åt helvete


Helgen

 

Fredag: Skolan började 8 med samlig i klassrummet , jag och borg gick och prata med en lärare.
Sen vare luciatåg , sen idrott vi körde fotboll utomhus :) Sen pyssel typ lunch och sen samling i klassrummet slutade 20 över 12. Åkte till gurra med borg , sen mötte jag upp emil  , sa hejdå till borg :( Sen åkte jag och emil till honom gjord inte mkt. Sen tog jag bussen hem , duschade och tänkte åka till Emil igen men nej fick inte , somnade tidigt och va på lite smått surt humör....


Lödag: Väckning 05:58 :O Upp fixa sig sen åkte vi till båten , skulle på julbords kryssning , det va faktiskt trevligt och sen va det en massvis med knäppa människor där men kom i land runt 19 , då jag blev skjusad till Emil va där och kom hem runt halv 12 kvart  i 12. Somna runt 1.

Söndag : Blir en hemma dag har tusans ont i magen. Men ska sätta på en film nu , så vi hörs senare

Konstig dag...

Hej har ingen stor lust att blogga men har inte skrivit sen i måndags  , så känner mig lite tvungen om man säger så. Min dag i dag har vart förjävlig men ändå bra typ. Men började med hemkunsap hade mjöl krig med max. Sen hände allt,  inget jag tar upp här. Men kan korfatta dagen med dessa ord :
*gråt i skolan
* Skratt för att borg börga gråta för att jag börja gråta
* Porr i fönstret när vi grät.
Ja det låter konstigt men ja.Tack Johanna Borg för att du finns där ! Det är helt underbart att ha dig på min sida. Glöm aldrig att jag älskar dig och finns för dig med. 
 Allt jag har och säga just nu ...


Måndag


(förraåret)
 

Älskar låten.
Hejsan , nu har jag fastnat framför datan igen , det ska ju inte hända. Men aja . Sitterinne på fb och bara kollar runt harverkligen uber tråkigt, slutade halv 3 idag mamma hämta mig vi åkte och hämta lillebror sen hem , har pluggat no , kollat tv och sen tv och duschat. Och nu ska jag plugga mera no har no prov i morgon. Så det kan vara bra , känns som att det kommer gå bra. Men ska inte vara för säker. Men aja vi hörs senare tror jag, Ska bli riktig pluggis nu. Bye


Min helg .


 
(bilden har inget att göra med låten+ gammal bild)
Låten ger minnen , jag hoppas du förstår att jag saknar dig.....


Hejsan , har inte haft ngn lust att skriva alls i helgen så nu kommer det .

Fredag: Skolan sluta 20 i 3 , tog halv 4 bussen till älskling, va där vet inte hur länge vi tog bussen hem till mig , eller pappa hämta oss i gurra. Åt , sen kolla vi på film . Mös kanske (a) Men sen somna vi runt ? Vet inte vad 3 kanske?

Lördag : Vakna 9 av alarm gick upp duschade, sen gick jag och la mig igen med älskling , sen tog vi halv 12 bussen , jag gick av i ålstäket mötte upp Annelie , vi åkte ut till djurö , kollade på en kvart av borgs match , sen efter borgs match åkte vi hem till henne , hon duschade sen tog vi bussen till mölnvik , gick runt lite, satte oss på donken , sen runt 5 åkte vi och mötte Emma i vägskälet sen gick vi hem till mig, det gå bara fortfare och fortare att gå. Åt och hade allmänt kul . Lyssna på musik och sånt. Åkte till coop för att köpa godis mötte Ralle Micke och Filip där. Löst(?) mellan mig och micke nu typ. Sen åkte annie hem och jag borg och emma åkte till donken för att möta oscar och james men dom va så sega så vi åkte hem , kom hem runt 11 , va inne på datan jag och borg hade lite kul på msn .. Sen somna vi runt 1 eller 2. Galen helg med brudarna :D

Söndag : Vakna mitt i natten av att borg ligger och guppar sängen hahahahahha ! Hon sov så jag udnrar vad hon tänkte på. Men vi sov till halv 12 tror jag , vi gick upp och åt , emma åkte hem jag duschade. Sen åkte Jag och mamma och lämna av borg , och sen fortsatte vi till orminge till min moster , hon jobbar på lindex (?) Sen åkte vi till forum en sväng , sen hem. Lång dag nu äre no plugg som gäller , har no prov på tisdag.

HÖRS NGN ANNAN GÅNG.


fredag

EMMA NU SAKNAR JAG DIG FÖR MKT,  VI SKULLE FÖRSÖKA ?
Jag vet att jag har mkt med skolan och har oftast inte tid.
Men förfan det ska funka ändå
Jag älskar dig emma glöm aldrig det.
 
är klar nu , så ska kolla runt lite på datan skriver inte mer i dag.
Kom upp i bra tid så har ätit oxå. Hörs ngn gång i hgelgn , pussar .


Torsdag

Hej , iadg är det trosdag och i morgon fredag ! Woho. Men började som vanligt alla ´torsdagar med hemkunskap läxförhör sen fick man gå , fett skönt. Sen vare idrott.Sen lunch , efter lunchen vare so , läxförhör där med och sen hade jag syslöjd gjorde ingenting den lektionen , gick mest runt eller kollade på andra. Sen avre matte prov,  jag hopaps verkligen det gick bra. Och i morgon har vi B-delen på morgonen så det betyder upp riktigt tidigt äta en bra frukostoch kanske ta en tidigare buss till skolan , för jag glömde matte boken i skolan så faail ! Men aja , sen efter skolan drar jag till älskling. Mendet har inte hänt så mkt , hade tänkt att gå ut och springamen jag vet inte riktigt. Det är ju kolsvart ute -.- Men aja hörs senare.


   
Jag förstår inte varför ni ska bo så långt bort ? Jag saknar er så sjukt mkt.
Ni gör mig hel. Jag älskar er jag älskar allt med er , allt allt allt.
Nu är det snart jullov och då ska vi ses. Jag älskar er kusiner förstå det.


Tisdag


(BILD FRÅN NÄR KUSIN VA HÄR PÅ HÄSTLOVET)
Hej hur mår alla ? Själv är jag på topp humör fast är sjukt sjukt trött. Fick tillbaka våra spanska prov i dag , och vg på mig. Jag som verkligen va anti spanska ! Men det gick faktiskt bra och är stolt. Nu ska jag bara klara dom två matte proven nu torsdag och fredag och sen no provet på tisdag nästa vecka. Men med lite plugg ska det nog gå. Fick ju vg på mitt svenska prov oxå. Så är rätt nöjd. Men efter skolan va jag kvar till 20 över 4 och väntade på borg när hon gjorde svenska provet sen tog jag bussen hem , gick ut med hundarna och har just ätit , ska lägga mig i sängen och sätta på en film och plugga lite matte , men jag vet inte om jag skriver mer i dag får se.
Men vi hörs allfall ngn gång.


RSS 2.0